Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mám pocit, že kdysi byl někde článek o překládání, hlavně tbbt, a tam psali, že nelegální to není.
Hm, to na tu vtipnou "práci" vrhá nový světlo, když si autor vymyslel i zdroje... eh
v praxi sice titulky slouží k nelegálně stsženým videím, ale nemusí. jsou i způsoby, jak si to stáhnout legálně, případně to někdo může použít k dvd koupenému ze zahraničí.
O tvorbě titulků
O provozování WEBu s titulky
Jak se učit anglicky s TV seriály
Tak já to napíšu ještě jednou:
Právní aspekty samotných překladů bych už dál neřešil, Seraphine to napsal srozumitelně. Nesklouzněte k hádkám, které by neměly konec.
Jestliže máte potřebu se dále hádat o právních rozborech, čiňte tak v osobních zprávách. Pokud nechcete dostat zákaz psaní do fóra, tento pokyn respektujte a to BEZ komentáře!
Tohle je jediné varování ;-)
Ach jo....
To megawir: Napsal jsi
Tak já to napíšu ještě jednou:
Právní aspekty samotných překladů bych už dál neřešil, Seraphine to napsal srozumitelně. Nesklouzněte k hádkám, které by neměly konec.
Jestliže máte potřebu se dále hádat o právních rozborech, čiňte tak v osobních zprávách. Pokud nechcete dostat zákaz psaní do fóra, tento pokyn respektujte a to BEZ komentáře!
Tohle je jediné varování ;-)
Pokud to není jen chabý pokus o vtip - TEDY POKUD MUSLÍŠ VÁŽNĚ, ŽE ZABANUJEŠ UŽIVATELE PRO TO, ŽE SE VYJADŘUJE K TEMATU, KTERÉ SE TI OSOBNĚ NELÍBÍ - nikoliv tedy proto, že by porušoval libovolná psaná, nebo nepsaná rules, ale jen a jen proto, že nechceš, aby se na nějaké tema psalo, POTOMM PROSÍM, ABYS MĚ ZABANOVAL A ZCELA ZRUŠIL MŮJ ÚČET NA SERIALZONE VČETNĚ VŠECH MÝCH PŘÍSPĚVKŮ NEJEN NA BOARDU.
Pochopím hodně, snesu hodně, ale aby někdo jiný rozhodoval o tom, o čem psát mohu a o čem ne, to je něco, s čím se smířit nemohu. Doufám, že to byla pouze nešťastná nadsázka.
Také jsi napsal, že
Seraphine to napsal srozumitelně
- srozumitelně ano, ale zcela nesprávně také ano.
Nechtěl jsem, aby z toho byl thread o právní problematice (pouze), ale přišlo mi, že by bylo zajímavé, kdyby se více lidí vyjadřovalo v nejširším slova smyslu k problematice okolo tvorby a distribuce titulků (jako v předchozím příspěvku). Právní problematika je jen součástí celku, ale opomenout ji nelze. Takže bude-li na co reagovat, tak se jí nevyhnu.
Nejsi božstvo, abys rozhodl, o čem budu psát (slušně). Pokud se tak cítíš, tak mi jednoduše zruš účet, protože potom tady nemám co dělat.
Vyjádřil jsem se tak, že nemáte rozšiřovat vznikající flame a pokud se o tématu chcete hádat, máte to dělat ve zprávách jeden na jednoho.
Je znakem dospělosti akceptovat podobné prosby, které mají jasnou logiku.
Pěkný den.
Edit: To nebyla snaha o jakoukoliv cenzuru, ale utnutí vznikající extrémní hádky... pokud se vzájemně napadáte, je to logický krok. Pokud debatujete pomocí argumentů a neosobně, tak super a není co řešit...
Chtěl jsem zde napsat reakci na _-0-_, ale nevadí. Pokud má někdo zájem, mohu o tom podebatovat s opravdu KOMPETENTNÍMI lidmi a výsledek ohledně tohoto tématu zde zveřejnit. _-0-_ si totiž právo vykládá po svém a neorientuje se v základních právních principech.. kdo má zájem o další diskusi na toto téma, nechť mi zanechá zprávu. Děkuji.